Rainbow World Wide B.V

[ over bedrijf ]

Rainbow worldwide B.V

Rainbow worldwide B.V staat op de meest prestigieuze positie van het ontwerpen en leveren van Exhibition Stand. Onze vleugels zijn wereldwijd verspreid via onze Fortune 1000-klanten. Wij bieden state-of-the-art custom build stands ontwikkeld met een unieke methodiek.

Het competente team van rainbow worldwide heeft duizenden projecten voltooid. Ons uitgebreide en goed gebouwde team heeft onze beloften nagekomen met visie, reflectie en het aanbieden van eersteklas tentoonstellingscabines die service ontwerpen.

Ons werkproces

ONTWERP

Rainbow Worldwide B.V. combineert kunst met technologie om functionele en leuke ontwerp- en bouwoplossingen te creëren voor evenementen, tentoonstellingen, exposities en andere locaties. Wij zijn gespecialiseerd in technische ontwerpontwikkeling.

MATERIAAL

Onze interne meubelmakers in de winkel creëren hoogwaardige producten op maat om de display uniek, functioneel en modern te maken. Onze technici zijn bekwaam in alle fabricagemethoden.

INSTALLATIES

Ons team coördineert elke stap met u en uw personeel, maakt gedetailleerde werkplannen en communiceert met belangrijk personeel ter plaatse om de meest efficiënte installaties ter plaatse te garanderen.

TENTOONSTELLINGEN

Ons wereldwijde team is gebouwd voor één ding: het leveren van opvallende beurservaringen, waar ter wereld u ze ook wilt hebben. We zijn gepassioneerde strategen, planners, creatievelingen, marketeers, logistiekers, fabrikanten, multimedia/AV-experts, I&D-teams en nog veel meer.

TENTOONSTELLINGEN

Van inzichtelijke metingen tot ervaringsgericht ontwerp, interactieve technologie tot adembenemende AV. Van registratie tot accommodatie - en elk detail daartussenin - we werken samen met organisatoren en verenigingen om enkele van de meest boeiende en invloedrijke evenementen ter wereld te creëren.

Onze recente werken

[ +]
Huidige klanten
[ +]
Jarenlange ervaring
[ +]
MAGAZIJNEN IN SAMENWERKING
[ ]
CONTINENTEN

RAINBOW WORLDWIDE B.V

Tentoonstellingscabines ontwerpen en opleveren

Met onze ingenieuze ontwerpmogelijkheden & op maat gemaakte oplossingen,
We brengen het ontwerp en de fabricage van tentoonstellingen naar een hoger niveau.
[ getuigenissen ]

Wat mensen zeggen

Chesa Dental Care Services is verheugd om met Rainbow Worldwide te hebben samengewerkt, aangezien we met IDS 2019 voet op het wereldwijde platform hebben gezet. Het team van Rainbow Worldwide was uitzonderlijk, want ze gingen met extreme professionaliteit om met verschillende evenementuitdagingen.
Dr. Shilika Lilaramani
We hebben Rainbow Worldwide opdracht gegeven voor de verschillende projecten in Intergeo, Medica Duitsland 2019 & 2018 voor standbouw. Ze waren erg aardig in termen van leveringsontwerp en follow-up en de fabricage van de cabine was uitstekend gedaan.
Suju Internationaal
We hebben ons werk voor Toy Fair, Neurenberg in Duitsland 2019 voor het ontwerpen en fabriceren van stands aan Rainbow Worldwide gegeven en ze waren aardig in termen van het leveren van ontwerp, follow-up en de fabricage van de stand was uitstekend gedaan.
Skola-speelgoed

Vraag aan

Rainbow World Wide B.V

Get Enquiry

Rainbow World Wide B.V
Send Message
Scan the code
Hello Welcome To Our Website