Bedrijfs Profiel

7+

Jarenlange
Ervaring

Ontwerpen van beursstands

ONZE INTRODUCTIE

Leren Kennen Rainbow Worldwide B.V

Groeten van Rainbow Wereldwijd, een gerenommeerde fabrikant en ontwerper van beursstands met een lange geschiedenis in het creëren van opvallende en inventieve beursoplossingen. We zijn erg trots op onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Opgericht in 2017 in de bruisende stad Amsterdam, Nederland, en onze horizon verbredend met een vestiging in Nederland, zijn we trots op onze toewijding aan uitmuntendheid, creativiteit en klanttevredenheid. Rainbow Wereldwijd erkent de waarde van tentoonstellingen en beurzen bij het promoten van de identiteit, producten en diensten van uw bedrijf. Met een toegewijde groep bekwame experts en geavanceerde faciliteiten zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van unieke beursdisplays die ontworpen zijn om indruk te maken.

Onze liefde voor het omzetten van ideeën in realiteit dreef ons ertoe om aan ons avontuur te beginnen en in de loop van de tijd ontwikkelden we ons tot een betrouwbare partner voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Onze nauwgezette aandacht voor detail en persoonlijke aanpak garanderen dat uw beursstand de uitgesproken persoonlijkheid en doelstellingen van uw merk weerspiegelt, of u nu deelneemt aan een lokaal evenement of een internationale vakbeurs. Wat ons onderscheidt is onze toewijding om ook innovatief en duurzaam te zijn! We omarmen de allernieuwste technologieën en milieuvriendelijke werkwijzen om hoogwaardige, visueel verbluffende expositie te leveren die niet alleen uw publiek boeien, maar ook de kernwaarden van uw bedrijf aanspreken .

0 +

Jarenlange Ervaring

0 +

Tevreden Klanten

0 +

Laanen

0

Beurs Stands

ONZE VISIE

Innovatieve Visies, Blijvende Indrukken

We zetten creatieve ideeën om in gedenkwaardige ervaringen, met een blijvende impact.

Rainbow Worldwide, onze visie gaat verder dan ontwerpen exposities. We streven ernaar om ervaringen te creëren die persoonlijk resoneren en mensen op gedenkwaardige manieren met merken te verbinden. We streven naar uitmuntendheid en bedenken ruimtes die niet alleen blijvende verbindingen laten zien, maar ook creëren. Ons doel is om transformaties te pionieren, waardoor elke interactie speciaal en betekenisvol wordt voor alle betrokkenen.

new exhibitions

Waarom Wij Uw Beste Keuze Zijn

  • Uw Project, Ons Deskundige Team

  • Uw Behoeften, Onze Geavanceerde Oplossingen

  • Wij Geven Om Onze Klanten

  • Slimme En Unieke Beursstandontwerpen

Wij Zijn Er Voor U, Dingen Gemakkelijker Maken

  • Ervaren Team.

  • Uitgebreid Steun.

Ervaren Project Management.

Profiteer van ons ervaren projectmanagementteam dat ervoor zorgt dat elk aspect, van concept tot uitvoering, zorgvuldig wordt gepland en feilloos wordt uitgevoerd.

Milieuvriendelijk Vriendelijk Oplossingen.

Gerecycleerde materialen en zuinig gebruik van hulpbronnen worden gecombineerd met milieuvriendelijke ontwerptechnieken om een tentoonstellingsaanwezigheid te creëren die milieuverantwoord is.

Innovatieve Technologie-Integratie.

Blijf voorop met onze ontwerpen die naadloos innovatieve technologieën integreren, de algehele bezoekerservaring verbeteren en een blijvende indruk achterlaten.

Ontvang Nu Ongelooflijk BeursstandontRechtswerp!

Klaar voor een geweldige tentoonstelling? Laten we een stand creëren die indruk maakt! Doe vandaag nog met ons mee voor een ongelooflijk kraamontwerp!

Copyright © 2024 Rainbow Worldwide B.V | Alle Rechten Orbehouden 

Get Incredible Exhibition Stall Design Right Now!

Ready for an amazing exhibit? Let’s create a booth that wows! Join us for incredible stall design today!

Copyright © 2024 Rainbow Worldwide B.V | All Rights Reserved | Sitemap